Jij hebt me enorm geholpen en ondersteund in de zoektocht naar mezelf om terug in mijn kracht te komen. Het was vooral jouw rust en positiviteit die me de kracht gaf om te zoeken naar het *waarom?* van vele dingen en gevoelens, het beetje bij beetje dieper zoeken naar oorzaken. Vooral het werken met de klankschalen gaf me meerdere weken een innerlijke kracht en rust. Wat mij betreft zeker een aanrader! Maar het belangrijkste is dat je me geleerd hebt mijn grenzen te bepalen. Jouw coaching heeft me enorm geholpen. Dank je.
Anoniem
Na een heftige rollercoaster van emotionele spanningen kwam ik bij Mia terecht. Op dat moment zat ik thuis volledig opgebrand, en zag alles zwart-wit. Mijn leven was één grote puinhoop zowel emotioneel als fysiek. Er kwam maar geen verandering, en ik wist niet waar ik moest beginnen. Het is zeer fijn om tijdens zo een moeilijke periode een luisterend oor te hebben zoals Mia. Ik kon er wenen, vloeken en onverbloemd mijn mening zeggen zonder dat zij een oordeel had over mij. Mia ging met mij actief aan de slag, reikte me tools aan waardoor ik terug houvast en inzicht kreeg, we gingen dieper aan dingen werken en kijken vanwaar bepaalde dingen kwamen zodat ik kon verwerken en loslaten. Dit gaf mij de ruimte om te groeien tot wie ik vandaag ben. Ze leerde mij mijn grenzen kennen, opkomen voor mezelf en mezelf graag zien. Want daar begint alles, bij jezelf en dan zie je stelselmatig alles rond jezelf veranderen dit is natuurlijk niet altijd even leuk en prettig, maar wel de moeite waard. Nu is mijn leven enorm veranderd en startte ik een eigen zaak, ik ben er nog niet, maar ik weet dat ik de zaken nu anders aanpak, heb meer energie en ben terug actief aan de slag. Wees niet bang om je te laten begeleiden, te starten met aan jezelf te werken. Het is een mooi avontuur waar je sterker uitkomt.
D.V.
Op een bijzondere manier (haar warme stem, haar zelfberadendheid, haar overtuiging in haar stem... ) haalde ze iets in mij naar boven dat al zolang lag te roesten. Ik kende mezelf niet meer, ik zag mezelf niet meer graag, ik was bang iets verkeerd te doen. Mia deed me inzien dat ik in de eerste plaats naar mezelf moest kijken want dat ik de moeite waard was en dat ik moest opkomen voor mezelf. Ik was bang en durfde dit niet. Mia heeft, door me te leren oefenen, dit in mij losgekregen. In haar stem zat de kracht en de energie die ik niet had en deze kon ze me doorgeven zodat ik toch stappen kon zetten in de goeie richting. Dikwijls zei ze me : laat het los, luister naar jezelf en doe wat je zelf wilt, waar jij je goed bij voelt. En stapje per stapje ben ik dit beginnen te doen en voelde ik de energie en de kracht die Mia in mij had losgemaakt. Ik werd sterker met de dag en durfde opkomen voor mezelf al was dit superzwaar maar telkens ik Mia had gesproken wist ik het weer, ik “kon “ het. Ik heb nu terug energie en kracht gevonden. Ik luister naar mezelf. Als mijn lichaam aangeeft dat het rust nodig heeft, dan gun ik dit mezelf. Ik stel ook grenzen wat ik 30 jaar niet heb gedaan. Door haar leef ik weer, zie ik veel meer positieve dingen en voel ik dat ik de moeite waard ben.
Anoniem

Neem contact op

Debrugnaarhethart.be
1540 Herne
Vlaams-Brabant, Pajottenland
Mia@debrugnaarhethart.be
GSM 0496 78 08 38