Wie ben ik

Mijn naam is Mia Stevens. Passie voor mensen, in dialoog gaan en met creativiteit samen zoeken naar mogelijkheden om iets moois van het leven te maken is wat mij drijft.

Ik heb een jarenlange ervaring als trainer-coach en als agogisch verantwoordelijke in de zorg achter de rug. Ik heb veel expertise opgebouwd in het ondersteunen van mensen in de kwetsbaarheid  van hun leven en in het trainen en coachen van vrijwilligers en professionals.

Ik volg(de) vele opleidingen omdat investeren in  professionele en persoonlijke ontwikkeling mij veel  voldoening gaf en  nog steeds geeft. Maar …. ik  ben het meest gevormd door wat ik in mijn leven heb meegemaakt.                 

Mia Stevens
"GROEI KAN MET WEINIG LIJDEN ALS JIJ JE STIL LAAT LEIDEN VAN BINNENUIT."
Patrick Mundus
Mensenhelper

Wil je dichter bij jezelf komen?
Wil je meer halen uit jezelf?
Wil jij mee op reis naar de diamant in jezelf ….

Zullen we een afspraak maken ?

Neem contact op

Debrugnaarhethart.be
1540 Herne
Vlaams-Brabant, Pajottenland
Mia@debrugnaarhethart.be
GSM 0496 78 08 38