De Luisterkind Methode

Deze methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.
Vanuit mijn grote  passie om mensen te ondersteunen in het (her)ontdekken van hun kracht en mogelijkheden besliste ik de opleiding tot Luisterkindwerker te volgen.

De Luisterkind Methode is een zachte en doelgerichte manier van werken waarbij je uitgenodigd wordt om de antwoorden en de oplossingen die je in jou draagt maar (nog) niet bewust van bent, naar boven te halen. Met de Luisterkind Methode krijg je meer inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt.

Klik of de afbeelding als je meer wilt weten over de opleiding Luisterkind-werker door Diana van Beaumont
De brug naar het hart Mia Stevens Luisterkindafstemmingen

Door middel van een Luisterkind-afstemming maak ik een verbinding op zielniveau en komen wij bij de bron van wat er bij jou speelt. Ik luister, ik stem af op jouw innerlijk weten, ik stel vragen en ga met jou in gesprek. Ik luister naar wat jouw innerlijke raadgever te vertellen heeft en krijg het verhaal van de ziel te horen. Samen werken wij aldus op een diepere laag van het bewustzijn.

Bij het luisteren help ik jou om daar te komen wat je wil, wat je opgelost wil zien.
Ik bepaal echter niet op welke vragen er antwoord gegeven gaat worden . Enkel dat wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.  
Het is dan ook vooraf niet te bedenken of te bepalen wat er allemaal aan bod komt. Wel vraag ik om vooraf  al je vragen te stellen en mij door te sturen, hoe meer input ik heb hoe gerichter ik aan de slag kan en  samen met jou kan kijken  naar de oorzaak en de oplossingen.
Vaak is één Luisterkind-afstemming al voldoende om verandering op gang te brengen.

Voor wie is een luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming kan voor iedereen die gehoord en geholpen wil worden : (ongeboren) baby’s, kinderen, jongeren, jong-volwassenen,  volwassenen, personen met een beperking of iemand met problemen zoals angst, concentratie, boosheid, verdriet, faalangst, slecht slapen vermoeidheid, piekeren, onverklaarbare gedragsveranderingen, gezins- en relatieproblemen, opvoedingsproblemen, pesten of gepest worden, ….  de mogelijkheden zijn legio.

De Luisterkind Methode is er voor iedereen.

Hoe vraag je een Luisterkind-afstemming aan?

Je kan een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf of voor jouw kind. Kinderen ouder dan 12 jaar moeten zelf toestemming geven voor een Luisterkind-afstemming.

Je stuurt mij een e-mail en ik mail je verdere informatie door waarin staat welke gegevens ik nodig heb om een afstemming te kunnen doen. Zodra ik alle informatie van jou heb gekregen ontvang je van mij een bevestiging met daarin de uiterste datum waarop je de Luisterkind-afstemming tegemoet kunt zien. Normaal gesproken is dat uiterlijk 2 weken na de ontvangst van de betaling.

Door samen op een diepere laag van het bewustzijn te werken kan er op afstand worden gewerkt,  je hoeft  hiervoor niet naar mijn praktijk in Herne te komen.

Het hele contacttraject tussen jou en mij vindt plaats via schrijven : via e-mail.
Het hele gesprek komt op papier te staan : ik beschrijf wat er tijdens de Luisterkind-afstemming  naar boven komt conform de Luisterkind Methode. Het volledige verslag word je binnen de 2 weken per e-mail toegestuurd.

Wil je eerst eens  kennismaken met  Luisterkind dan kan je een gratis mini Luisterkind Afstemming aanvragen waarin ik je in enkele zinnen laat zien hoe het afstemmen werkt en waarin jij  zelf (jouw innerlijk weten, jouw ziel )  aangeeft wat  aandacht mag hebben.Lees hier het artikel uit Spiegelbeeld "Luisterkind is samenwerken in het kwadraad"

Neem contact op

Debrugnaarhethart.be
1540 Herne
Vlaams-Brabant, Pajottenland
Mia@debrugnaarhethart.be
GSM 0496 78 08 38