Als de ochtendfrisheid is verdwenen en je de moeheid van de middag voelt,
als je beenspieren beginnen te trillen en de klim eindeloos lijkt,
als plots niets meer gaat zoals jij het wilt….
juist dan mag je niet twijfelen!

Dag Hammarskjöld

Het is mijn volste overtuiging dat ieder waardevol is

Als holistische coach  met een passie bied ik ondersteuning en begeleiding aan iedereen die het gevoel heeft vast te zitten en/of veranderingen in zijn/haar leven wil aanbrengen.
Mensen begeleiden door een moeilijke periode waarna ze zelf weer verder kunnen, dat is waarvoor ik ga.

Ik coach vanuit het  sterke geloof en vanuit vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft. Mijn missie is om het hoogst mogelijke potentieel uit de mens te halen. We vergeten vaak welke onze krachten en talenten zijn. We zijn de verbinding met onszelf wat kwijt. Ik benader elke vraag, probleem vanuit zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel/zingevingsperspectief. Concreet betekent dit dat ik in de coaching  aandacht geef aan leefstijl, overtuigingen, emotionele blokkades en zingevingsvragen.

Het is mijn intentie om jou hierin te begeleiden en te ondersteunen  zodat je jouw talenten en mogelijkheden opnieuw leert kennen ; je opnieuw verbindt met jouw essentie en kan creëren waar jij naar verlangt.  

De brug naar het hart Mia Stevens holistische coaching

Worden wie je bent vraagt om bewustzijn!

Door middel van coaching geef ik ruimte aan datgene waar jij je nog niet bewust van bent of nog geen contact mee hebt. Door ruimte te creëren om dingen bewust(er) waar te nemen kom je terug in verbinding  met jezelf en voel je opnieuw de levensstroom in jezelf. Worden wie je bent vraagt om bewustzijn!
Het bewandelen van deze weg gebeurt op jouw tempo en met jouw uitgangspunten als bestemming.
We kijken samen naar jouw  leven en noden en ik nodig jou uit naar binnen te gaan om je eigen hulpbronnen of opgeslagen antwoorden helder te maken en aan te spreken.

Gedurende het hele traject blijf jij verantwoordelijk voor jouw leven en heb jij de regie. Ik ben er om jou te ondersteunen en te stimuleren in het vinden van oplossingen en het herontdekken van jouw eigen kracht.

Om mijn coaching vorm en inhoud te geven put ik uit verschillende bronnen , gebruik ik verschillende coachingstechnieken  en  bepaalde methodieken die jou duidelijkheid en inzicht geven.
Als jij besluit om verandering in je leven toe te laten, neem dan contact op voor een intake gesprek.  

IEDEREEN BESCHIKT OVER HET VERMOGEN OM EMOTIONELE PIJN IN KRACHT OM TE ZETTEN

Neem contact op

Debrugnaarhethart.be
1540 Herne
Vlaams-Brabant, Pajottenland
Mia@debrugnaarhethart.be
GSM 0496 78 08 38